.


  De Bezieling


 

   meditatie en zelfonderzoek   trainingen   coachingwie is De Bezieling?

Ik ben in 1990 begonnen met De Bezieling. In de loop der jaren zijn er vanuit gezamenlijke inspiraties bezielde samenwerkingsverbanden gegroeid.

Carla Dielen (06-07-1961)

Bij Schouten en Nelissen te Zaltbommel werkte ik als trainer/coach en lang geleden werkte ik als bewegingsexpressietherapeute binnen het Psycho-Medisch Streekcentrum Vijverdal, de RIAGG en de afdeling pijn en pijnbestrijding van het Academisch Ziekenhuis te Maastricht.

Ik volgde diverse opleidingen : Bewegingsexpressie en therapie, Spiritueel Therapeut (Stemerding), ZijnsgeoriŽnteerde Psychotherapie(Knibbe) en ik bij Elly te Brake veel opgestoken over het systemische werk.

Op dit moment is mijn grootste inspirator A.H. Almaas en volg ik vanaf 1999 de 'life time school', de Diamantenbenadering binnen de Ridhwan-School. Dit is een transpersoonlijke psychologie, waarin inzichten uit onder meer het soefisme, het boeddhisme en de school van Gurdjieff worden gecombineerd met hedendaagse psychologie. Zij biedt een veelzijdig inzicht in ons wezen en bewustzijn, en in ons vermogen om onze mogelijkheden door ervaring en innerlijke ontwikkeling te vergroten. Het is de eerste gestructureerde methode waarin psychologische en spirituele processen integraal worden benaderd.

Van mijn zesde tot en met mijn achttiende levensjaar heb ik aan topsport gedaan (zwemmen). Toen ik hier mee stopte begon mijn spirituele ontdekkingstocht.

In het werken met mensen is mijn kracht dat ik zonder agenda/vooropgezet plan vanuit openheid, midden op de stroom, bijna chirurgisch nauwkeurig en tegelijk warm, vreugdevol, verrassend, creatief en lichtvoetig mensen kan helpen in contact te komen met hun innerlijke leiding ,bezieling en authentieke vorm.

Meditatie kreeg gaandeweg een steeds grotere plek binnen mijn persoonlijke leven en binnen het aanbod van de Bezieling. De ervaring en kennis over meditatie nam toe. De oriŽntatie verschoof van ďpersoonlijke groeiĒ naar het verlangen te worden wie je werkelijk bent: door de beoefening van aanwezigheid je ware natuur realiseren.

Het doel van De Bezieling is een bijdrage leveren aan een liefdevollere wereld waarin mensen zichzelf kunnen zijn. Waar ruimte is voor groei, herstel en ontwikkeling, maar ook voor falen en onvermogen. Waarin ieder mens de kwaliteit heeft om het eigen leven te ervaren als een schakel in een groter geheel.

Laatste wijziging 23 January 2017 om 08:57

.