.


  De Bezieling


 

   meditatie en zelfonderzoek   trainingen   coachingtestimonials


Dit leven dat lokt, roept, fluistert of zelfs zwijgt, en steeds opnieuw uitnodigt om in de ring te blijven. Aanwezig zijn met alles wat er is. Wat heerlijk en wat een uitdaging. Door jouw bewustzijn kan ik bewust worden, en zie mijn leven is compleet, er hoeft niets af, er hoeft niets bij. Er is geen probleem. Wat een geschenk.
En mocht ik dit vergeten dan is er die onuitputtelijke bron van teksten, gedichten en oefeningen om me te herinneren . Dankje wel Carla

Corry


Dank je wel Carla voor het begeleiden van mijn proces en het me helpen met het ontrafelen van mijn verwarring. Iedere keer ben ik door jou een stapje verder geholpen. Zonder jou had ik het niet gekund, had ik niet de moed gehad om verder te gaan. Door jouw grenzeloze talent om iemand op zielsniveau te kunnen aanvoelen kon ik door gaan. Jij hebt zoveel talent om iemand in verwarring te helpen. Super, ga zo door.

Anne


De individuele gesprekken met Carla heb ik ervaren als enorm inzichtbevorderend, verhelderend en verder op weg helpend in een voor mij moeilijke periode, waarin ik mijn eigen angsten diep ervaarde. Je hebt me echt verder geholpen in mijn leerproces, me laten zien wat mijn patronen waren en handvaten gegeven, die ik op moeilijke momenten kan toepassen om de oude patronen langzaamaan steeds wat meer om te kunnen buigen.

Yvonnemindfulness & bezieling


Ik heb Carla leren kennen als een warme en tegelijk zeer profesionele meditatiedocente. Carla heeft een uitzonderlijk vermogen om verbaal uitdrukking te geven aan de meest subtiele roerselen van de geest. Ze benoemt de kern van wat er speelt zeer precies, hetgeen maakt dat je je echt gezien en gekend voelt. Haar instructiemethode is direct en ervaringsgericht waarbij zelfs in groepen opvallend veel ruimte is voor echte individuele begeleiding in het meditatieproces. Dankzij haar uitgebreide netwerk kon ik ook na mijn verhuizing uit Maastricht een goede nieuwe persoonlijk begeleider vinden. Ik beveel haar diensten van harte aan.

W. van Olffen Universitair hoofddocent organisatietheorie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.


Ik heb in 2009 deel genomen aan de meditatiecursus voor ‘beginners’ vanuit een behoefte om meer bewust te kijken naar hoe ik met mezelf en anderen om ga. Wat het me in elk geval op dit moment al heel helder heeft laten zien is dat ik mezelf af en toe echt voorbij loop; mezelf tekort doe als ik niet echt een pas op de plaats maak. De combinatie met enkele therapeutische sessies bij Carla heeft me de mogelijkheid gegeven om gevoelens verder te onderzoeken en de plaats te geven die ze toe komt. Wat ik ervaar is dat het naar meer smaakt, en dat ik verder wil kijken en onderzoeken vanuit het vertrouwen dat het me goed zal doen.

Judith Fase loopbaanbegeleiderfamilieconstellaties


Het was indrukwekkend.....Hoe vreemden voor elkaar toch zo'n dag samen doorbrengen en bereid zijn rollen te spelen en eerlijk te zijn in wat je ervaart en diepgaande emoties te hebben in de verwachting dat dit bijdraagt op een manier die ons verstand niet kan be-grijpen aan de heling van alle aanwezigen. hoe wonderbaarlijk het is en hoe fijn dat allen bereid zijn.

De vrijheid om mijn mond open te doen en te zeggen wat er maar komen wil is mijn vorm van ervaren van intuďtie, ook van leiding. De familie-opstellingen hebben voor mij dat verschil gemaakt.

Heleen Heins


retraite

Mijn essentie, mijn stevigheid steeds vinden en behouden. Mijn ego, weerstanden, oordelen loslaten. Dat leer ik steeds het beste door mediteren bij Carla. En ik zou het ook heel bruikbaar vinden om te integreren in de therapie die ik geef. Vanuit hun essentie kunnen mensen veel helderder met hun problemen omgaan. Dat ervaar ik nu zelf ook vlak na het weekend met Carla en Kim over liefde geven en ontvangen. De meditatie en inquiry vind ik een heel krachtige vorm van zelfonderzoek op niveau van de essentie. Ik hoop nog veel trainingen te mogen volgen en mijn inzichten mogen toepassen voor mezelf en ook over te brengen naar anderen.

Denise psychotherapeute

Laatste wijziging 03 May 2010 om 09:55

.