.


  De Bezieling


 

   meditatie en zelfonderzoek   trainingen   coachingloopbaanbegeleiding

Je loopbaan onder de loep nemen betekent jezelf onderzoeken. Het betekent jezelf tijd en ruimte geven om echt te onderzoeken wie je werkelijk bent en wat je met heel je hart wilt.

Daarna is het van belang te kijken wat je nu al in huis hebt en wat je concreet nog nodig hebt om dr te komen waar je echt wilt zijn. We onderzoeken waar je talenten en kwaliteiten zitten, wat de belemmeringen zijn om er mee te komen, laten oude patronen los, creren innerlijke ruimte, gaan licht en onbevangen op onderzoek uit, proeven/ruiken aan nieuwe gebieden. Op de eerste plaats is het een training in bewust zijn. Pas als je dicht bij jezelf bent kun je de stappen gaan zetten die vanuit rust, liefde en passie genomen worden (in tegenstelling tot veroordeling, paniek en/of angst).

Na een grondige onderzoeksfase, start de vertaling naar buiten, richting een nieuwe functie, een andere invulling van je huidige baan en/of ontwikkelingsmogelijkheden. Dit resulteert in het maken van een 'Persoonlijk Ontwikkelings Plan" (POP).

In deze laatste fase zetten we de puntjes op de i.

Laatste wijziging 07 May 2011 om 22:56

.