.


  De Bezieling


 

   meditatie en zelfonderzoek   trainingen   coachingintegratieve psychotherapie

intake

Overweeg je in begeleiding te gaan, dan kun je een afspraak maken voor een oriŽnterend gesprek van 30 minuten. Dit gesprek is kosteloos en biedt ons beiden de gelegenheid om te kijken of je met je hulpvraag bij mij aan het goede adres bent.

Besluit je na deze kennismaking in begeleiding te gaan, dan maken we om te beginnen een afspraak voor een intake van 90 minuten.

Voorafgaande aan de intake beantwoordt je thuis een intakeformulier . Tijdens deze eerste bijeenkomst gaan we aan de hand daarvan dieper in op je hulpvraag, je huidige situatie en je verleden. We brengen werk-; leefsituatie en therapie/coachings-geschiedenis in kaart en proberen de vraag helder te krijgen.

Gaan we met elkaar in zee dan maken we een plan van aanpak.

een goed begin

De frequentie waarmee gemiddeld genomen de therapie start is zes sessies in een periode van 3 maanden. Tijdens de zesde sessie vindt er een evaluatie plaats, bespreken we hoe je de inzichten integreert in je dagelijks leven en maken we afspraken over al dan niet doorgaan met de begeleiding.

trainen van meditatief bewustzijn Omdat er binnen de individuele sessies vanuit een meditatief bewustzijn gewerkt wordt , kun je overwegen naast de sessies ook deel te nemen aan een groep waarin je het meditatieve bewustzijn traint : - cursus mediteren kun je leren - Innerlijke leiding (is vervolg op de cursus mediteren kun je leren )

een dag meedoen met familieopstellingen Het kan dat ik je aanraad naast de individuele begeleiding een familieopstelling te doen.

Laatste wijziging 07 May 2011 om 22:56

.